tag:blogger.com,1999:blog-5778123449392380187.post7413762146121601096..comments2024-01-28T15:15:30.010+01:00Comments on mind your food: Gotowania na dwóch palnikach ciąg dalszy. Zupa pomidorowa z ciecierzycą.asixhttp://www.blogger.com/profile/06214028702773602334noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5778123449392380187.post-58007333514339821332011-02-13T14:23:04.582+01:002011-02-13T14:23:04.582+01:00Strasznie widzi mi się ta łyżka :)Strasznie widzi mi się ta łyżka :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5778123449392380187.post-86662642112575397232011-02-13T11:02:04.359+01:002011-02-13T11:02:04.359+01:00Na podobnej zasadzie przygotowywałam Pasta e Ceci ...Na podobnej zasadzie przygotowywałam Pasta e Ceci z repertuaru Jamiego. Tyle tylko, że wzbogaciłam ją pomidorami właśnie, bo ciecierzyca z pomidorami lubi się bardzo.<br /><br />A języka na pewno nauczysz się w mig. Podobnie jak najlepszych marek produktów. :)<br /><br />Pozdrawiam!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5778123449392380187.post-44390525735137518822011-02-12T20:47:57.928+01:002011-02-12T20:47:57.928+01:00Bardzo lubię ciecierzycę, tej z puszki też używam,...Bardzo lubię ciecierzycę, tej z puszki też używam, np. do sałatek, czasami do makaronu, ale zupę polecam gotować z namoczonej i ugotowanej przez nas. Różnicy jest wielka.italia od kuchnihttps://www.blogger.com/profile/11414241322007811827noreply@blogger.com